Litorinaparken

Litorinaparken

Grundejerforeningen Enggården - Solrød Strand
Gå til indhold
Gennem grundejerforeningen er der tilbud om, at man kan få YouSee TV grundpakke til foreningspris. Hvis man ikke ønsker grundpakken, kan den opsiges ved at sende en mail til formand@litorinaparken.dk.

YouSee abonnementet skal opsiges 3 måneder før kontingentopkrævning – nærmere bestemt senest 15. maj eller 15. november, for at være gældende for den efterfølgende kontingentperiode. Der kan ikke ske opsigelse uden for disse perioder, og der refunderes ikke for skæve perioder, da betalingen for YouSee følger kontingentopkrævningerne.

Hvis man har opsagt YouSee abonnementet, og ønsker at få YouSee grundpakke gennem foreningen igen, kan dette opnås ved betaling af en beløb fastsat af YouSee. Pr. 1/6-23 er beløbet kr. 599,- men dette er blot en vejledende pris, da der må forventes prisreguleringer. Beløbet opkræves med efterfølgende kontingentopkrævning.

Pr. 1/7-2023 ændres kontingentet, så der er et grundlæggende kontingent for alle beboere i Litorinaparken, hvortil der tillægges det halvårlige YouSee abonnement for de husstande, som har grundpakken gennem foreningen.
Pr. 1/6-2023 udgør beløbet til YouSee kr. 232,02 / måned. I takt med at dette beløb reguleres, vil det halvårlige abonnement for beboere med YouSee abonnement ligeledes blive reguleret.


Copyright©Foreningen Enggården/www.litorinaparken.dk 2024
Tilbage til indhold